• Nederlands
 • Deutsch
 • De DagverzekeringLogo NTFU

  Iedereen in Nederland moet een WA-verzekering hebben. Een verzekering tegen schade die aan een ander wordt toegebracht.Maar wie heeft het al eens meegemaakt: een valpartij tijdens een wielerkoers, je fiets in de kreukels en niemand die voor de schade opdraait. Wie lid is van de NTFU heeft daar geen last van, want hij of zij is via diezelfde NTFU verzekerd tegen fietsschade. Vanaf nu kunnen ook niet-NTFU-leden gebruik maken van die verzekering, door gebruik te maken van de dagverzekering. Op het inschrijfformulier van de Henk Lubberding Classic kun je aangeven of je een dagverzekering af wilt sluiten.
  De voordelen op een rijtje:
  Met de dagverzekering ben je tijdens de Henk Lubberding Classic, een door de NTFU goedgekeurd fietsevenement, verzekerd tegen schade aan je fiets tot een maximum bedrag van € 750,-. Deze unieke verzekering kost je slechts € 4,50 per evenement.Uniek

  • Voor € 4,50* is je fiets verzekerd tegen fietsschade tot een maximum van € 750,-
  • Je bent verzekerd tijdens deelname aan het NTFU fietsevenement.
  • De verzekering is persoonsgebonden, niet fietsgebonden. Je bent verzekerd voor de fiets waarop je tijdens het evenement rijdt.
  • De fietsschadeverzekering is in geheel Europa geldig. Ook bij een NTFU tocht die over de grens gaat, ben je verzekerd.
  • De verzekering is een product voor fietsers die (nog) geen lid zijn van de NTFU en die wel gebruik willen maken van de voordelen van een NTFU-fietsverzekering.

  De polisvoorwaarden van de dagverzekering kun je hier downloaden.

  DSC_9361Continue verzekerd
  Wil je je fiets en kleding altijd goed verzekerd hebben? Word dan lid van de NTFU. Bij een lidmaatschap is de fietsschadeverzekering namelijk standaard inbegrepen. Lees meer.

  Een ongeval?
  Meld dit dan binnen 72 uur bij de organisatie van het evenement en binnen 14 dagen bij Meijers Assurantiën. Download hiervoor het schadeformulier van onze website.

  Afsluiten
  Je kunt op het inschrijfformulier van de Henk Lubberding Classic aangeven dat je gebruik wilt maken van de dagverzekering. Na ontvangst van de bevestigingsmail is je fiets verzekerd tijdens het evenement van je keuze en kun je met een gerust gevoel op pad!

  *) De kosten van € 4,50 gelden per persoon per evenement.


  Stichting Henk Lubberding Classic

  De Bazuin 4 - NL 7041 SH 's-Heerenberg

  T 0031-314-667920 - M 0031-6-18323213 - E sjaak.reumer@kpnmail.nl - W h-l-c.nl